Монстр

Водорозчинні гранули

Діюча речовина: Метрибузин, 700 г/кг

Високоефективний системний гербіцид для контролю  однорічних дводольних та злакових видів  бур’янів у посівах томатів, картоплі, люцерни 2-го року вегетації.

Культура обробки Об’єкт обробки Норма витрати (л/га) Спосіб, час обробок, обмеження Максимальна кратність обробок Строк останньої обробки (дні до збирання урожаю) Строки виходу людей на оброблені площі для проведення робіт (ручні/механізовані)
  Картопля Однорічні дводольні та злакові види бур’янів 0,5 -1,5 Обприскування до сходів культури 1 7/3
Томати (безрозсадні) 0,7 – 1,0 Обприскування ґрунту до появи сходів культур або у фазі 2-4 листки 1 15/-
Томати (розсадні) 1,0-1,4 Обприскування ґрунту до висаджування розсади 1 7/3
Люцерна другого року посіву 0,75-1,0 Обприскування ґрунту до початку відростання культури 1 -/3

Переваги:

  • високоефективна та довготривала захисна дія;
  • широкий діапазон гербіцидної дії;
  • знищує вегетуючі бур’яни та їх проростки;
  • безпечний для бджіл і навколишнього середовища;
  • заощаджує час і кошти при застосуванні.

Спосіб застосування: Перед обприскуванням гербіцид Монстр  необхідно розчинити у чистій воді та ретельно перемішати. Робочий розчин використати в день приготування, оскільки при зберіганні втрачаються властивості препарату, що призводить  до зниження ефективності дії. Обробку проводити за сприятливих погодних умов (відсутність поривчастого вітру, температура повітря не вище +250С), зазвичай це ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) години.  При використанні препарату до появи сходів культури першочергове значення для його ефективності має наявність ґрунтової вологи та якість підготовки ґрунту. В разі недостатньої кількості вологи необхідно збільшити норму витрати води, а також провести обов’язкову заробку препарату в ґрунт, за допомогою легких борін чи іншого знаряддя, коригуючи глибину із глибиною загортання культурної рослини.

Культура застосування: Картопля, томати (безрозсадні), томати (розсадні), люцерна другого року посіву.

Translate »