АКТИВНИЙ ІГРЕДІЄНТ: бор В, 160 г/л + азот, 75г/л

Призначений для застосування в якості екологічно чистого мікродобрива для підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до дефіциту бору

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ

• легко і швидко засвоюється рослинами завдяки поліпшеному проникненню через поверхню листка;

• максимальна ефективність проти хвороб, викликаних нестачею бору, наприклад, гнилі серцевини у цукрових буряків;

• висока розчинність і зручність застосування завдяки рідкій формі;

• відсутність фітотоксичності для сільськогосподарських культур.

ЗАСТОСУВАННЯ

сприяє процесам запліднення;

• підвищує посухо- і солестійкість культур;

• стимулює процес плодоутворення, зростання і розвитку точок росту рослин;

• стимулює ріст і розвиток кореневої системи і листкової маси;

• підвищує стійкості до захворювань, викликаних дефіцитом бору;

• збільшення термінів зберігання врожаю;

• підвищення цукристості у цукрових буряків та винограду

ОСОБЛИВОСТI ЗАСТОСУВАННЯ

Існує багато хвороб, пов’язаних з нестачею бору: гниль серцевини цукрових буряків, чорна плямистість цукрових буряків, побуріння серцевини брукви і цвітної капусти, засихання верхівки льону, жовтизна верхівки люцерни, бура плямистість абрикос, обкоркування яблук. Слід зазначити, що при внесенні бору спостерігається профілактика захворювань і навіть одужання рослин. У рослинах до 90% бору пов’язано з клітинною стінкою. Бор покращує водний режим рослин, веде до збільшення вмісту зв’язаної води (наприклад, у зернових під час посухи кількість порожніх колосків зменшується з 50 до 10-15%). Є дані, що бор покращує переміщення ростових речовин і аскорбінової кислоти з листя в органи плодоношення, що вказує на важливу роль бору в процесах формування репродуктивних органів: збільшення кількості квіток і поліпшення їх запилення і плодоношення. Найбільше бору міститься в пилку. Він бере участь в кисневому харчуванні тканин і пересуванні вуглеводів з пластинки листа в інші частини рослини

Записати

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РIДИНИ

1,0 — 1,5 л/кг

ТАРА

5 л, 20 л

Translate »